maandag 28 mei 2012

Naaimachine
Eindelijk kan ik het laten zien, want Marian heeft het vandaag gekregen omdat ze vandaag 65 jaar is geworden..
De naaimachine en de bijhorende kaart.
oh ja die kersjes op de kaart is het symbool van Marian haar familie, die heten namelijk de Kersepitten !!

zondag 20 mei 2012

vrolijk en triest !
Het lootje heb ik gemaakt met een hele mooie foto van een tulp die hier in de tuin stond een maand geleden.Het grote vel papier is van Tilda gardenparty, de rest komt uit de restjesbak.
Ook maar weer wat condoleans kaartjes gemaakt want ze krijgen nog geen kans om op het rekje te staan, dit papier is van MME uit de serie meadows. En Simone bedankt voor je idee om dit papier daarvoor te gebruiken, daar had ik nog wat van liggen. De stempel is van MD volgens mij .
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog en wens iedereen alle goeds toe !!

woensdag 16 mei 2012

Nick & Simon

Misschien weten jullie nog wel dat Britt helemaal gek is van Nick & Simon, daarom heb ik dit boekje voor haar gemaakt, ik ben benieuwd wat ze ervan zal vinden.
het papier is van Little Yellow Bicycle van de serie Love letters, de kaft is gemaakt van een Flocked vel. ooit heb ik een pakket gekocht bij Hobby Hara in Wijchen, daar zat alles in om zo'n boekje te maken maar dan vele malen groter, dus ik heb alles een beetje aangepast.

woensdag 2 mei 2012

Boekje workshop Rosita

Voorkant met lint en bloemen die eigenlijk wit waren maar zo bewerkt dat ze er nu zo uitzien.
meerdere kleuren distress,misty,drogen en daarop gestempeld
stempelen daarna embossing poeder, echt een leuke techniek.
zelf een malletje gemaakt van een sheet
Bloem is gestempeld met acrylverf, super gaaf>> Dit boekje hebben we afgelopen zaterdag bij de Scrapbookwinkel in Heesch gemaakt onder leiding van Rosita Egelmeer, het was een super gezellige dag met best veel materialen en wat over was mochten we mee naar huis nemen.ook een lekkere lunch en allerlei lekkers tussendoor en op tafel. alles bij elkaar een super geslaagde dag. met dit resultaat,niet alles staat op het blog omdat ik maar 5 foto's tegelijk kan downloaden, dus wil je meer zien zul je zelf de workshop moeten gaan volgen.