woensdag 29 augustus 2012

easelkaart met zwanen


Op de beurs in Den Bosch heb ik zoveel mallen gezien onder andere deze, en vindt hem heel erg mooi. Maar vond de prijs ook wel aan de hoge kant, misschien dat ik hem op de open dag bij Pipoos koop wie weet is er dan wel weer een aktie met korting. Dus toen ik een stand tegen kwam waar ze al gestanste vormen hadden heb ik er daar wat van gekocht en dat is deze kaart geworden, vind hem toch wel erg mooi. dus die zal best nog wel in mijn mandje vallen binnenkort !!

Bedankt voor het kijken en wie weet heb je wel zin om een berichtje te plaatsen !!

zondag 26 augustus 2012

Nog vergeten

te plaatsen, deze muizenval heb ik gepimpt op de Knotsgekke beurs, zag daar Margo mee bezig en
vond het toch wel erg leuk om te doen. Weer zo'n hebbedingetje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eerst hebben we de muizenval ee beetje gesloopt zodat we er niet meer met de vingers tussen kunnen komen, daarna geverfd , toen diversen spulletjes gestempeld en bewerkt, garen op het klosje gerold, alles een beetje gepositioneerd en daarna vastgemaakt.
Beslist zal de vraag komen wat moet je ermee, nou helemaal niets gewoon leuk als je niet meer weet wat te doen, misschien een cadeautje voor mensen die alst van muizen hebben ofzo !!!

woensdag 22 augustus 2012

easelkaart met bijzonder randje !

Nieuwe poging met een echt MD plaatje !!!

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van een hele mooie kaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen van Marian.
Het materiaal wat ik gebruikt heb is papier uit het Dark Vintage blok van Marianne design
Het plaatje is ook van Md van de serie Nostalgia nr 9518,  de kantjes zijn van MD.De bloemetjes weer ik niet meer waar die van zijn. Het donker rode randje heb ik gemaakt met de Ribbon Weaving techniek, zo leuk om te doen en als je het eenmaal door hebt absoluut niet moeilijk.De malletjes die ik gebruikt heb staan op de onderste foto.
met deze kaart wil ik meedoen aan de Challenge 61 bij Marianne Design, waar je eenVintage  easelkaart voor moest maken.







maandag 20 augustus 2012

Tasboekje !!!

Een tijdje geleden hadden we een cropdagje in Loosbroek en daar had Rianne een super gaaf boekje mee gebracht om te laten zien, even gevraagd of ik een paar foto's mocht maken en heb dus 3 foto's van dat super boekje, thuis ben ik het eens gaan uitproberen en het is me aardig gelukt volgens mij.
Op 1 september gaan we wel de workshop doen bij de Craftorij in Ede, waar Rianne dus de workshop geeft van dit tasboekje met het super gave papier van Ladies Diari, we hebben er zin !!!






Het tasje is een krafttasje, het papier wat ik gebruikt heb is al heeeeeeeeeeeeeeeeel erg oud, maar ok de foto's zijn al erg oud het boekje gaat echt over de dingen die ik nog heel goed weet van vroeger, bij mijn oma maar ook zeker bij mijn ouders, zoals de lampetkan en kom die heb ik hier zelf staan.Ook het wasbord heb ik nog en de wasstamper.Ook wij moesten op zaterdag in de teil, ieder op de beurt, maar omdat ik enigste meisje was mocht ik eerst daarna mochten mijn broers.Zo kan ik nog wel even doorgaan, vond het zo leuk om te maken !!

Dit zijn maar enkele foto's van het tasboekje, zal kijk of ik er later nog en paar bij kan zetten.
bedankt weer voor het kijken en groetjes van mij !!!

vrijdag 3 augustus 2012

Stempel lootje !!


Op de 1e plaats wil ik alle nieuwe volgers heel erg bedanken dat ze het de moeite vinden om volger van mijn blog te geworden, daar ben ik hartstikke trots op, dank jullie wel allemaal.
 Van de week zag ik een cover van een tijdschrift en dat inspireerde me om eens een stempel lootje te maken, weet eigenlijk niet goed wat ik ervan moet vinden. Wel leuk - niet leuk, de foto van de meiden is in ieder geval wel heel erg leuk en de bloemen links onder zijn goed gelukt, verder ging het met de steentjes inkten niet zo goed dus daar heb ik maar een lintje over geplakt.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden !!
groetjes Ria

Mochten jullie denken dat dit onze kleindochters zijn, nee dus. alleen de rechtse met donkerder haar is van ons, de andere twee zijn kinderen van een nichtje van ons.Die drie kunnen het altijd heel goed samen vinden als ze elkaar zien, is niet zo heel erg vaak jammer genoeg.

woensdag 1 augustus 2012

Bonte Specht !!


Toen we vorig jaar op koffie visite waren bij kennissen, kwam deze specht zowaar van zijn maaltje genieten, de eigenaar van de tuin heeft snel een paar foto's gemaakt, super leuk.De Lo is gemaakt met restpapier van alles wat, de bruine deel is color core ( wat ik veel te weinig gebruik) dat heb ik ge:embost en daarna geschuurd, geeft altijd zo'n leuk effect, verder de rozetjes van Tim en een deel van de banners en voila weer een lootje klaar.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden !!
groetjes Ria