woensdag 24 oktober 2012

Nieuw !!!

Op de eerste plaats wil ik alle nieuwe volgers welkom heten,
ik vind het erg leuk dat jullie mijn blog willen volgen,
en hoop dat ik jullie een beetje kan inspireren.

Hierbij de kaartjes die ik gemaakt heb voor de stand van Pipoos op de Krea Doe, dus al jullie daar gaan kijken zou je deze kaartjes daar aan kunnen treffen, wel leuk dat ik dit mocht doen.
Met deze malletjes iets maken was de opdracht !!
Daarbij had ik nog het blok gekregen van MD Dark Vintage, nieuw kant van MD en vintage plaatjes van MD  dit heb ik ervan gemaakt !!!


Dan zaten er ook nog wat vilt figuren in de tas en daar heb ik dit van gemaakt !!
Gisteren heb ik het weg gebracht en mocht toen een stansje uitzoeken en ik heb gekozen voor het stansje links boven, de anderen zijn ook allemaal erg mooi moet ik zeggen, dus de keus was best moeilijk !!!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden !!!

donderdag 4 oktober 2012

Mooie herfstdag kaart

Wat een snert weer hebben we toch al gehad, maar we hebben ook al hele mooie herfstdagen gehad. Het appels plukken is gedaan nu nog de rest bijvegen soms even uitrusten in de kruiwagen, zo stel ik me een mooie herfstdag voor. De kaart heb ik gemaakt voor de Marianne design challenge 64 waar je een herfstkaart moest maken. Er zijn al hele mooie voorbeelden gemaakt met echte storm en regen, dus vond het wel leuk om er een mooie herfstdag kaart van te maken.Het oplegvel is uit het boekje Birds & Flowers, het knipvel is nr 3dhm0022 en van de malletjes die ik gebruikt heb staat er een foto van bij.De appeltjes heb ik geponst !!!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden !!!!!!


Ook doe ik met deze kaart mee aan de challenge van Dutch Card Lovers daar was de opdracht herfstkleuren.