zaterdag 12 november 2011

embossingpoeder !!

Niemand van ons had wel eens gewerkt met embossing poeder, dus dat hebben we gisteren ook uitgeprobeerd met dit resultaat, was erg leuk om te doen, dus dat zal ik wel vaker gaan gebruiken.
Nou jullie zien wel dat ik niet stilgezeten heb de laatste week, en natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van dit alles vinden.
bedankt voot het kijken en misschien wel een bbtje plaatsen.

SCROL GERUST EVEN VERDER NAAR BENEDEN !!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Nou Ria, jij bent inderdaad lekker bezig geweest!! Wat een prachtige creaties heb je weer gemaakt!! Leuk om zo samen verschillende technieken uit te proberen!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt Ria! En wat veel!! Ik vind ze allemaal erg mooi!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja dat kan ik me bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die nog nooit met embossing-poeder gewerkt hebben :-):-) Maar gelukkig je hebt het ontdekt !!! Het resultaat ziet er goed uit !!!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Embossingpoeder is zo leuk om mee te werken. Heb je ook rubberstempels? Op het uithangbordje op mijn k.kaart heb ik in hete embossingpoeder getempeld, niet doen met je clearstempels, die kunnen er niet goed tegen. Maar zo leuk om embellishments te maken.
  Veel plezier met je poeders!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te zien hebben jullie vrijdag prima vermaakt. Wat een mooie kaarten en labels heb je gemaakt. Die stempels van Lud...(ben even de naam kwijt)zijn ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ria, geeft een leuk effect hè! En wat heb je mooie dingen gemaakt zeg! Zo'n knutseldagje is altijd leuk!Ik ben voor een fair bezig die de volgende week is, heb nog veel werk,maar heerlijk om te doen :) Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat geweldig efecht Ria mooi gedaan

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen