donderdag 28 maart 2013

Vogelhuisje versierd

Gisteravond hebben we samen met 30 andere dames van de club dit vogelhuisje gemaakt, ieder heeft er een beetje haar eigen draai aan gegeven, en ze gingen allemaal tevreden naar huis.
Het huisje en het papier van Marianne Design komt van Pipoos Nijmegen, de charm komt van Scrapjob uit Grave, hekjes en hedera en kleine blommetjes van de beurs, de grote bloem op het hekje komt van de Xenos, de vogeltjes komen ook van de Xenos, in Nijmegen hadden ze er niet genoeg meer, dus ben nog op de terugweg van Boxmeer even in Cuijk gaa kijken en jawel daar hadden ze er nog wat, met de vogeltjes die marian en ik nog hadden kwamen we precies uit.

Bij mij staat het bij een paasdienblad ( Creatijd) de kleine haasjes heb ik op een klein garenklosje (Tim) geplakt en een stukje washi tape eromheen. In het grote flesje heb ik hele kleine kraaltjes gedaan en ook een stukje washi eromheen, staat heel erg gezellig zo!!!!!!

Koffiemolen gepimpt !!!!

Ben weer even lekker aan het knutselen geweest,
ik heb een oude koffiemolen opnieuw gepimpt naar een idee van Tamara, zij heeft een grote molen ik heb maar een kleintje, maar vind hem wel leuk geworden. Het papier is decopatch, gekocht op de knotsgekke in Den Bosch, toevallig hetzelfde als Tamara gebruikt heeft, maar eigenlijk konden we niets anders leuks passends vinden. De houtenkoffiekan aan de zijkant is van Kaisercraft, de koffiekannetjes bovenop dat was tafelkleed houders van de Xenos en daar heb ik de klem afgeknipt, de bloemen komen uit de voorraadbak !!!vrijdag 1 maart 2013

Camera gepimpt !!!!

Ik had hier nog een hele oude camera liggen en iedere als ik hem in de hand nam wilde ik hem wegdoen, totdat ik bij Tamara allerlei leuke gepimpte oude attributen zag en zij mij op het idee bracht omdit met de camera te gaan doen. Gisteravond ben ik bij haar thuis geweest en hebben we samen de camera dus gepimpt. ik vind hem super gaaf geworden, wilde hem eigenlijk aan de dorpsfotograaf cadeau doen voor zijn verjaardag, maar daar twijfel ik nu over. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden !!! zal ik hem houden of weggeven ???haha