woensdag 26 maart 2014

Tim tag Maart 2014This tag I made following the March tag by Tim Holtz, I of course had the stamp not by the nest and the feather, so just cut out a picture and a real spring used, I have a little colored with distress ink, music notes washi tape and a Ribbon. find him become actually pretty fun, if I may say so myself!!!


Deze tag heb ik gemaakt naar aanleiding van de Maart tag van Tim Holtz, ik had natuurlijk de stempel niet van het nest en de veer, dus maar een plaatje uitgeknipt en een echte veer gebruikt, die ik een beetje gekleurd heb met distress inkt, verder was muziek noten washi tape en een lintje. vind hem eigenlijk best leuk geworden, al zeg ik het zelf !!!

7 opmerkingen:

 1. oh, Ria wat is hij leuk geworden! Ik heb er nog helemaal geen inspiratie bij, maar dat komt nog wel. Mag ik je iets vragen. zonder je in verlegenheid te brengen? Heb je het Engelse stukje door Google laten vertalen, want het klopt (grammaticaal en woordkundig) niet. Een veer is in dit geval feather (en geen ferry=veerboot of spring=een metalen veer als in een bank, matras of klok bijvoorbeeld). Persoonlijk zou ik het lekker op het Nederlands houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps klopt Sylvia heb het vertaald via de taalmachine, zal het even veranderen, dank je wel voor de oplettendheid !!!
   groetjes Ria

   Verwijderen
 2. Ik vind hem hartstikke mooi, het stempeltje is heel leuk. En wat een tof idee om het afgeknipte stokje van de veer te gebruiken als stokje voor het vogeltje.
  Nog veel plezier met de Timmie Tags.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag is dit geworden.

  BeantwoordenVerwijderen